Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 89%
  • Mungesa e kohës 0%
  • Mungesë motivimi 11%
  • Lodhja fizike 0%

Një “shëtitje” në Sinaloa, vendlindjen e El Chapos

Nga A2 CNN
24 Shkurt 2019, 19:23 | Fotolajme

Edhe pse Joaquin “El Chapo” Guzman do të kalojë pjesën e mbetur të jetës pas hekurave në një burg të sigurisë së lartë në Shtetet e Bashkuara, në jug të kufirit, në Meksikë, dhe sidomos në vendlindjen e tij, ai adhurohet si një hero.

Përmes fotografive të kësaj galerie do të mund të shihni se si vendasit kanë ndërtuar një mauzole për të gjithë narkotrafikantët e shtetit të Sinaloas, por edhe se si figurat më të shquara, si El Chapo, janë shndërruar në suvenire nga më të ndryshmet.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli