Opozita “djeg” mandatet, qeveria “djeg” debatet

b9e703a9 8765 4ef1 bb68 0c8ca78982ee 1100x620

Të enjten opozita mban protestën e tretë që prej 16 shkurtit. Ajo do të mbahet te Parlamenti ndërsa dy të tjera pas saj janë njoftuar nga demokratet më 7 dhe 16 mars, kjo e fundit te Kryeministria.

Lulzim Basha po takon aleatët në selinë blu, ndërsa pasdite mbledh kolegjin e kryetareve. Mësohet se Tirana do të mbajë peshën kryesore të protestave, që do të zhvillohen kryesisht para godinës së Parlamentit.

Ndërkohë, Kryeministri Rama ka bllokuar debatet televizive, duke u ndaluar të vetëve të jenë të pranishëm në përballje me demokratët që tashmë kanë dorëzuar mandatin e deputetit