Parlamenti, seanca zhvillohet sot në orën 17:00 – A2

Parlamenti, seanca zhvillohet sot në orën 17:00

Seanca plenare e Parlamentit do të zhvillohet sot në orën 17:00, dhe jo të enjten si gjithmonë.

Vendimi sipas burimeve të A2 është marrë gjatë konferencës së kryetarëve.

Shkarkoni aplikacionin e A2