Tensione, flakë dhe i “zakonshmi” Maduro… fotot e protestës së opozitës – A2

Tensione, flakë dhe i “zakonshmi” Maduro… fotot e protestës së opozitës

Protesta e opozitës përmes fotografive (LSA / A2 CNN)