“Taken”, filmi që i dha jetë fushatës për turizmin

Në studiot e A2, “polici” Flor Binaj dhe koordinatorja e projektit Blerina Ago, përshkruajnë synimet e fushatës “Taken by Albania”.

Fushata që po korr sukses në rrjetet sociale i përgjigjet në formë parodie filmit që krijoi një stereotip për shqiptarët.