Djegia e mandateve, Balla: Shqipëria nuk e ka luksin që të dalë kundër SHBA dhe BE – A2

Djegia e mandateve, Balla: Shqipëria nuk e ka luksin që të dalë kundër SHBA dhe BE

“Lulëzim Basha krijoi një precedent të rrezikshëm, që nuk ka ndodhur në asnjë vend të botës, që çdo opozitë që nuk kënaqet me rezultatin zgjedhor të kërcënojë me djegie mandatesh nëse nuk merr fitoren ne tavolinë”, deklaroi Taulant Balla gjatë një takimi në Peqin.

Sipas kryetarit të grupit parlamentar të PS-së, “Shqipëria nuk e ka luksin që të dalë kundër SHBA dhe BE”.