Tym në Ministrinë e Brendshme, Shërbimet e Sigurisë shkëpusin energjinë elektrike

1280px Blloku i Ministrive 1100x620

Rreth orës 20.45 tymi ka përfshirë bodrumet e Ministrisë së Brendshme.

Tymi ka alarmuar Shërbimet e Sigurisë, që kanë marrë masën për të ndërprerë energjinë elektrike në godinën ministeriale.

Por sipas ekspertëve, shkaku i tymit  ka qenë dëmtimi i një stabilizatori të energjisë, dhe tashmë gjithçka funksionon normalisht.

 • LAJMI I FUNDIT | Joe Biden betohet si president i 46-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës
 • LAJMI I FUNDIT | Joe Biden: Kjo është dita e Amerikës dhe e demokracisë
 • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Biden: Kjo është një ditë historike dhe shprese
 • LAJMI I FUNDIT | Joe Biden: Sot festojmë triumfin e kauzës së demokracisë
 • LAJMI I FUNDIT | Joe Biden: Disa ditë më parë dhuna përfshiu Kapitolin
 • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Biden: Kushtetuta dhe shteti ynë janë të fuqishëm
 • LAJMI I FUNDIT | Joe Biden: Kemi shumë përpara në këto kohë të vështira
 • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Biden: Ky virus ka marrë shumë jetë gjatë një viti
 • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Biden: Gjëja më e rëndësishme në demokraci është bashkimi
 • LAJMI I FUNDIT | Biden: Politika nuk duhet të jetë një sherr i madh që shkatërron gjithçka
 • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Biden: Duhet të refuzojmë kulturën që faktet manipulohen