Akademia e Shkencave mirëpret akademikët e rinj, Gjinushi: 15 vende të lira

Në Akademinë e Shkencave do të ketë zgjedhje. 24 maji është përcaktuar si dita kur do të zgjidhet kryesia dhe këshilli ekzekutiv për të vijuar më tej reformimin e këtij institucioni.

Drejtuesi i grupit të punës për reformën, Skënder Gjinushi deklaron se dy projektligjet, ai për reformën dhe ai i etikës së kërkimit shkencor janë hartuar dhe presin të kalojnë hallkat qeveritare.

Akademia njofton gjithashtu se ka 15 vende te lira për akademiket e rinj .