Gazeta gjermane: Rama çel ekspozita ndërsa vendi është në krizë

MEDIA GJERMANE RAMA frame 494 1100x620

Gazeta e njohur gjermane, “TagesSpiegel”, ka publikuar një artikull për kryeministrin Rama. Kjo media habitet me faktin që shefi I qeverisë gjen kohë për të hapur ekspozita në Gjermani edhe pse vendi po kalon një krizë destabiliteti.

“Edi Rama ka probleme të tjera veç artit. Shqipëria, kryeministër i së cilës ai është që prej vitit 2013, po proteston dyfish, me studentët e pakënaqur dhe me një opozitë të irrituar”, thekson “Tages Spiegel”. Ndër të tjera media gjermane vlerëson dhe veprat e kryeministrit duke shkruar se vijnë si pasojë e gjendjes shpirtërore të brendshme të tij.