Durrës, dhunohen barbarisht dy të moshuar, në gjendje kritike

policia

Dy të moshuar janë dhunuar sot në qytetin e Durrësit.

Sipas te dhënave paraprake, të moshuarit 70 vjeçarë janë goditur në kokë në shtëpinë e tyre, nga persona të paidentifikuar.

Gjendja e tyre duket e rëndë, dhe mësohet se po trajtohen me urgjencë në spital.

Sipas forcave të policisë, autorët e krimit nuk kanë vjedhur asgjë nga shtëpia.