Rama, nga Kuvendi në Itali: 24 orë për të mbrojtur Shqipërinë

5 MARS LAJME ORA 9.00 frame 141925 1100x620

Menjëherë pasi mbylli fjalën e tij në Kuvend, Edi Rama u largua dhe duket se është nisur menjëherë drejt Italisë.

Rama postoi në “Twitter”: “Në Itali 24 orë për të mbrojtur Shqipërinë, pas cenimit të rëndë ndërkombëtar nga shfaqja e turpshme të dhunës partiake të 16 shkurtit e në vazhdim, që kërcënon investitorët e planet e tyre dhe turizmin që punëson e ushqen dhjetëra mijëra njerëz. #ShqipëriaqëDuam🇦🇱#FinoAllaFine”.

Edhe fjalën e tij në Kuvend, Rama e nisi duke iu drejtuar mediave italiane, për të cilat tha se protesta nuk është popullore, por një reagim brenda pallatit të politikës.