Vetëtimat ndriçojnë qiellin e Kalifornisë

Qielli i Santa Barbaras u ndriçua si asnjëherë tjetër. Imazhe te publikuara nga zjarrfikësit e kontesë në Kaliforni kanë publikuar disa imazhe spektakolare që tregojnë qiellin e natës të ndriçuar nga vetëtimat gjatë një stuhie te forte. Moti i keq vijon dhe shqetësimet më të mëdha të autoriteteve janë përmbytjet që mund të pasojnë. Zyra e Sherifit në Santa Barbara urdhëroi evakuimin e 3 mijë banorëve.