8 Marsi, protesta tek “Astiri” mbështet edhe nga PD e LSI

Në zonën e “Astirit” ditën e sotme është mbajtur një protestë nga gratë që refuzojnë shembjen e shtëpive. Ato u mbështetën edhe PD dhe LSI në këtë protestë më 8 Mars.

Ato bllokuan të dy krahët e rrugës rreth orës 11:00. Ato kërkojnë anulimin e projektin dhe deklarojnë se do të qëndrojnë në protestë. Ato kanë kërkuar se 8 marsi të jetë ditë proteste.

Të pyetura nga A2CNN një pjesë e tyre deklarojnë se nuk kundërshtojnë projektin, por kërkojnë dëmshpërblimin.