Gjykata e Lartë dorëzon dosjet me karrocë

dosjet 1100x620

Dy përfaqësues të administratës së Gjykatës së Lartë janë paraqitur pranë Gjykatës dhe Prokurorisë së Krimeve të Rënda me një karrocë të mbushur me dosje, të cilat i kanë dorëzuar pranë sekretarisë së këtij institucioni.

Nuk dihet nëse dosjet janë për hetim-gjykim qe lidhen me çështje konkrete, apo për arkivim. Por nëse bëhet fjalë për çështje të Gjykatës së Larte ato duhet të arkivohen pranë arkivës së këtij institucioni.