Rama: Qeveria nuk ka fuqi mbi vendimet e gjykatave

749ea791 5983 46bb a862 e9467085dc52 1100x620

Lidhur me ngjarjen e paradites ku banorët e një godine pranë gjimnazit “Petro Nini Luarasi” u përleshën edhe me policinë për të mos lejuar prishjen e banesave të tyre, ka reaguar edhe Kryeministri Edi Rama.

“Të trishtueshme pamjet nga rruga e shtëpisë ku kërkohet ekzekutimi i një vendimi gjyqi të formës së prerë”, shkruan Rama në Twitter. “Por e trishtueshme edhe se si Kazani i përzien gjërat pa lidhje! Qeveria s’ka asnjë fuqi mbi vendimet e gjykatave dhe policia e ka detyrim ligjor t’i përgjigjet Përmbarimit”