Një ditë në Parlament me qeverinë dhe “opozitën e re”

11 deputetë të rinj u ulën sot në sallën e Kuvendit. Seanca nisi me betimin e 7 prej tyre, ndërsa listës së të pabindurve, priten t’i shtohen të tjerë duke çuar numrin e tyre në 16. Ndërkohë, Kryeministri Rama mbërriti në seancë vetëm pas dreke, pasi paradite priti për një vizitë zyrtare homologun maqedonas, Zoran Zaev.

(Fotot më të mira të ditës, nga LSA)

  • LAJMI I FUNDIT | Meta dekreton Marsida Xhaferllarin gjyqtare të Gjykatës Kushtetuese
  • LAJMI I FUNDIT | Arta Vorpsi për A2: Sapo e mora vesh nga mediat për dekretin e Presidentit
  • LAJMI I FUNDIT | Arta Vorpsi, anëtarja e shpallur fituese, sipas KED-it
  • LAJMI I FUNDIT | Vorpsi: E ndjej veten anëtare të Kushtetueses që kur skadoi afati i Presidentit
  • LAJMI I FUNDIT | Vorpsi për A2: S’do e ndjek çështjen, i takon institucioneve ta zgjidhin
  • LAJMI I FUNDIT | Aktualisht, për të njëjtin vend në Kushtetuese ka dy anëtare