Një ditë në Parlament me qeverinë dhe “opozitën e re”

Publikuar më: 13/3/2019, ora 18:05

Një ditë në Parlament me qeverinë dhe “opozitën e re”

Publikuar më: 13/3/2019, ora 18:05

11 deputetë të rinj u ulën sot në sallën e Kuvendit. Seanca nisi me betimin e 7 prej tyre, ndërsa listës së të pabindurve, priten t’i shtohen të tjerë duke çuar numrin e tyre në 16. Ndërkohë, Kryeministri Rama mbërriti në seancë vetëm pas dreke, pasi paradite priti për një vizitë zyrtare homologun maqedonas, Zoran Zaev.

(Fotot më të mira të ditës, nga LSA)