Reliket e harruara të Luftës së Ftohtë në SHBA

Kanë kaluar 3 dekada që kur Lufta e Ftohtë ka mbaruar zyrtarisht. Fotografi amerikan Phillip Buehler ka udhëtuar në të gjithë vendin e tij për të fiksuar pamjet e dekadencës në disa nga reliket e harruara të asaj periudhe. Qendra trajnimi, avionë të braktisur dhe bunkerët janë pjesë e albumit që ka sjellë për publikun amerikan dhe jo vetëm.