“Sërf” mbi kurrizin e shokut

serf 1100x620

Dy guximtarë kanë realizuar një numër akrobacia në qindra metra lartësi, duke fluturuar mbi piramidat e Egjiptit në kurriz të njëri-tjetrit.

Nga pamjet e përhapura në rrjetet sociale, Karine Joly shihet teksa përdor mikun e saj Greg Cozier si tavolinë sërfi, duke realizuar një numër tepër të vështirë. Në faqen e saj në Facebook, Karine shkruan se dashuron sportet ekstreme dhe shndërrimi i trupit të njeriut në një mjet flutures është thjesht e mrekullueshme.