Shorti i Champions: Me fat Juve dhe Liverpool, shmanget derbi në Manchester

champ 600x338

U hodh shorti  për çerekfinalet e Champions League. Fati u tregua i “butë” për Liverpool dhe Juventus, që gjejnë Porton dhe Ajax, ndërsa Barcelona gjen anglezët e Manchester United.

Shmanget pra derbi i Manchesterit, por jo sfida angleze midis Tottenham dhe Manchester City.

Shorti

Liverpool-Porto

Juventus- Ajax

Barcelona- Manchester United

Tottenham- Manchester City