Gjykata la në burg të arrestuarit për fajde, reagojnë familjarët

leket 600x338

Gjykata ka dhanë masën e sigurisë arrest me burg për 12 personat e arrestuar për fajde në qytetin e Shkodrës, ndërsa kanë reaguar dhe familjarët e tyre,

Ndërkohë, në sallën e gjyqit edhe personat e ndaluar nuk e kanë pranuar akuzën për fajde.

Ata janë shprehur se i kanë vetëm borxh për shkak të marrëdhënieve shoqërore dhe miqësive familjare djemve të ish-prefektit, me idenë se i ktheheshin duke qenë se familja Radovani kishte biznese.

Personat e ndaluar janë shprehur se Radovani i ka futur në kurth. Ata thonë se janë me qindra personat që mund të kenë pasur dhe më shumë borxhe dhe probleme.

Në sallën e gjyqit, të akuzuarit kanë kërkuar që Paulin Radovani të tregojë emrat e vërtetë se kë ka denoncuar.

Të arrestuar janë shtetasit:

 1. Byrhan. Alija. 61 vjeç nga Shkodra
 2. Edi Memcaj, 33 vjeç nga Shkodra
 3. 3.Adri Bala 22 vjeç, nga Shkodra;
 4. Artan Dragani 39 vjeç nga Shkodra
 5. Marjan Bregu 31 vjeç nga Shkodra
 6. Vinko Nikprelaj 37 vjeç lindur në Podgoric dhe banues në Shkodër;
 7. Eduard Fusha, 38 vjeç nga Shkodra
 8. Elidon Qerimaj, 41 vjeç, nga Shkodra
 9. Pashko Vuksanlekaj, 54 vjeç nga Shkodra;
 10. Lul Sylja, 48 vjeç nga Shkodra;
 11. Naim Ahmetaj 52 vjeç lindur në Pukë dhe banues në Tiranë
 12. Ilir Sokoli