Spektakël me motorë në sheshin “Nënë Tereza”

Tre sportistë të njohur të “Red Bull Freestyle Motocross Professional Athletes”, Ales Liemann, Martin Koren dhe Julian Vanstippen dhuruan spektakël në sheshin “Nënë Tereza” gjatë festimeve të Ditës së Verës në Tiranë.