Rusët sfidojnë të ftohtin, ski me bikini

Me qindra rusë sfiduan dëborën dhe temperaturat nën zero gradë në festivalin vjetor BoogelWoogel. Ata u fotografuan duke bërë ski, ndërsa ishin të veshur vetëm me bikini.