Basha nga Brukseli: Kemi mbështetjen e PPE – A2

Basha nga Brukseli: Kemi mbështetjen e PPE

Kryetari i Partisë Demokratike, tha se ka marrë mbështetjen e Partive Popullore Europiane për të luftuar për vlerat europiane në Shqipëri.

“Presidenti i PPE Joseph Daul në emër të të gjithëve deklaroi qartë se “ne nuk mund të bëjmë kompromise me demokracinë, shtetin ligjor dhe lirinë e medias.” PD po lufton për të njëjtat vlera europiane në Shqipëri dhe në këtë betejë kemi mbeshtetjen e PPE, familjes sonë politike”, shkruan Basha në Twitter.

Shkarkoni aplikacionin e A2