Festa e Mbappe, në stërvitje apo në finale të Botërorit?!

festaaa 1 1100x620

Për të qenë një futbollist i madh nuk nevojitet një përkushtim i madh vetëm gjatë ditës së ndeshjes, por kryesorja është stërvitja.

Për ta vërtetuar këtë mjafton të shihni një video nga stërvitja e skuadrës së Francës. Në një ndeshje brenda grupit, Mbappe realizon gol dhe festa e tij është e njëjtë me atë kur fitoi Botërorin.