Rama: Të katandisur në një tufë qorre, sajojnë kriza

9ded48be f743 4a5c b092 e108ae8e4317 1100x620

Kryeministri Rama ka reaguar përmes rrjeteve sociale pas mbylljes së protestës së gjashtë të opozitës.

“Po boll o boll, boll se s’kam asgjë tjetër përveç larjes së jashtënxjerrjeve tuaja nēpër botë boll! Opozitë e katandisur në një tufë qorre që mësyn fizikisht rrugëve dhe bën politikë duke sajuar kriza për vendin e sëmundje për kundërshtarin! O pika që s’ju bie kur thonë plakat👎”, shkruan Rama në Twitter.