Takimi surprizë me babanë pas 10 muajsh

ushtariiii 1100x620

Mendoi se ishte një nga instruktorët e taekwondo-s dhe vazhdonte ta godiste atë në stërvitje me sytë e mbyllur, por teksa zbuloi sytë djali 9-vjeçar pa se kishte përballë tij babanë ushtarak, të cilin nuk e shihte prej 10 muajsh.

Video është bërë menjëherë virale në internet.