“Këtu fitojmë ne”: Kundër turqve tifozët ndërtojnë një…kala!

kala1 2 572x338

Shumë interesante koreografia e tifozerisë kuqezi pak sekonda para fillimit të ndeshjes së Kombëtares me Turqinë.

Një banderolë e madhe që përfaqëson një kala madhështore me simbolet kombëtare reciton ”Këtu fitojmë ne!”.

Shprezojmë që Ismaijli, Veseli, Xhimshiti dhe Hysaj të jenë në këtë mbrëmje një mbrojtje po aq e pamposhtur sa këto mure.