Macja në Stamboll, tmerri i burrave dhe qenve!

macja 1100x620

Video me një mace që sulmon burrat dhe qentë në pranë një tregu në Stamboll është bërë virale në internet.

Kamerat e sigurisë e kanë filmuar macen në disa situata të ndryshme, ku ajo është mjaft agresive ndaj burrave dhe qenve, ndërsa aspak e tillë me femrat dhe fëmijët.