Nick Kyrgios, pikë e pabesueshme në Miami Open

KRYGIOS ATP MIAMI frame 399 1100x620

Nick Kkyrgios u kualifikua me lehtësi në turneun e tenisit, “Miami Open” përballë Dushan Lajoviç. Australiani e ktheu sfidën në stërvitje, duke realizuar edhe një pikë të pabesueshme në setin e parë. Ndërsa rivali priste shërbimin e zakonshëm potent, Kirios e nxorri jashtë loje me një goditje të lehtë. 23-vjeçari e përsëriti goditjen edhe një herë tjetër dhe mbylli sfidën në më pak se një orë lojë.