Venezuela sërish në terr, frikë në spitalet dhe nga grabitjet

Një tjetër blackout ka goditur Venezuelën, pak javë pas eventit të parë, që shkaktoi dhjetëra të vdekur veçanërisht në spitalet e vendit, për shkak të mungesës së energjisë.

Dyqanet kanë mbyllur përpara nga frika e grabitjeve, dhe transporti publik duke i paralizuar.

Qeveria venezuelase edhe në këtë rast ka akuzuar qeverinë amerikane për defektin, duke e cilësuar si një sulm që ka qëllim destabilizimin e vendit dhe pushtetin e Maduros.