Avokatët braktisin gjyqet: Të shokuar nga vrasja e kolegut, larg duart nga drejtësia

Vrasja e avokatit Ravik Gurra ngriti në protestë dhjetëra kolegë të tij, të cilët kanë bojkotuar seancat gjyqësore.

Edhe Shkodra i bashkohet protestës, ndërsa në Lezhë pati solidaritet për sa i përket këtij vendimi. Mesazhi u përcoll qartazi edhe në Vlorë.

Ndërkaq, avokatët në Tiranë shprehen për A2CNN se siguria është minimale. Tronditja e avokatëve dallohet qartazi.

Braktisja e seancave gjyqësore nisi nga Elbasani dhe për pak ditë kjo revoltë mbërriti edhe në Tiranë.