Spastrim total në ambasadën shqiptare në Athinë, shkarkohen edhe dy diplomatë

ambasada shqiptare athine 1100x620

Ministri i Jashtëm në detyrë, Gent Cakaj ka vijuar me shkarkimin e diplomatëve dhe të fundit janë dy diplomatët e karrierës Florian Nova dhe Enkelejda Riza në ambasadën shqiptare në Athinë.

Tashmë në Athinë ka mbetur vetëm ambasadorja Ardiana Hobdari, e cila pak ditë më parë mori edhe masë disiplinore pas humbjes së pasaportave.

Gjithashtu mësohet se është shkarkuar edhe Pranvera Skana në Londër.