Zgjatet me 3 muaj afati i hetimit, Llalla ankohet në Gjykatë

thumbs b c 8b3a411b688ae6bf9fc1f64a0bc7729e 600x338

Prokuroria për Krimet e Rënda ka zgjatur me tre muaj afatin e hetimit  për ish-Prokurorin e Përgjithshëm,  Adriatik Llalla. Paraardhësi i Arta Markut po hetohet nga Krimet e Rënda që prej marsit 2018 për katër vepra penale, mes të cilave “fshehje e pasurisë” dhe “pastrim të parave”.

Vendimi i prokurorisë për shtyrje të hetimit nuk është pritur mirë nga ish-kryeprokurori, i cili e ka kundërshtuar atë në Gjykatën e Krimeve.