Aligatori gjigand kërkon të “luajë” golf

Screenshot 5 3 600x338

Një aligator gjigand ndërpreu një lojë golfi në Xhorxhia, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në një zonë, ku përllogaritet se jetojnë nga 200 mijë, deri në 250 mijë reptilë, ky ekzemplar ishte i veçantë për përmasat tejet të mëdha dhe jashtë të zakonshmes.

Mes habisë dhe ankthit të të pranishmëve, aligatori qëndroi pak sekonda në fushën e golfit, për tu zhytur më pas në ujë.