Nis me incidente vizita e Papës në Marok

Përditësuar më: 30/3/2019, ora 19:40
MB PAPA NE MAROK frame 342 1024x576

Nis me incidente vizita e Papës në Marok

Përditësuar më: 30/3/2019, ora 19:40

Pavarësisht masave të larta të sigurisë, një person arriti të çajë kordonin dhe ti drejtohet makinës së mbretit maroken por menjëherë forcat e sigurisë private të tij, arritën ta largojnë sikurse duket edhe në pamjet live të televizionit shtetëror qe po transmetonte vizitën historike të Papës.

Edhe Mbreti Mohammed, ashtu si Papa, përshëndeste popullin nga makina e tij. Ati I shenjtë do të qëndrojë në Rabat për 2 me synimin për të rivendosur marrëdhëniet ndërfetare. Kjo është vizita e parë e një pape në Marok në pothuajse 25 vjet.