Rolling Stones anulojnë turin, Mick Jagger ka nevojë “për kurime”

Përditësuar më: 31/3/2019, ora 12:19
Rolling stones Mick Jagger 2 1024x638

Rolling Stones anulojnë turin, Mick Jagger ka nevojë “për kurime”

Përditësuar më: 31/3/2019, ora 12:19

Fansat e panumërt të Rolling Stones janë jo vetëm të zhgënjyer, por edhe të shqetësuar për lajmet që vijnë nga grupi legjendar.

Sipas një zëdhënësi, turi amerikan i Rolling Stones do të anulohet për shkak të një gjendje jo të mirë shëndetësore të liderit Mick Jagger.

Vetë Jagger ka postuar në Twitter një postim ku thuhet: “E urrej kur zhgënjej fansat dhe jam vetë i zhgënjyer për këtë anulim, por mezi pres të rikthehem në skenë, sa më shpejt të jetë e mundur”.

Jagger është tashmë 75 vjeçar, por mbetet një nga performuesit më të ndjekur të skenave ndërkombëtare të rock-ut.