Miami Beach në vitet ’80-‘90

Fotografi të mrekullueshme bardhezi të Miami Beach në vitet ’80-‘90, të shkrepura nga britaniku Barry Lewis, janë publikuar së fundmi.

Pas viteve të korrupsionit, dhunës dhe drogës, shoqëria po rimëkëmbej….