Disa studentë në Shkodër në protestë, thyejnë derën e Fakultetit Juridik – A2

Disa studentë në Shkodër në protestë, thyejnë derën e Fakultetit Juridik

Një grup studentësh në qytetin e Shkodrës i janë rikthyer ditën e sotme protestës, pasi sipas tyre nuk është mbajtur premtimi për të hapur godinën e re të Fakultetit Juridik dhe Ekonomik, që u ishte premtuar më 1 janar.

Ky grup studentësh kanë thyer me forcë derën hyrëse të godinës së re.

Protesta ka qenë e mbështetur nga një numër i vogël studentësh.