Rrezik rus në Shqipëri? Ministri në detyrë Gent Cakaj i shmanget përgjigjes

Në një intervistë për A2 CNN, ministri në detyrë për Punët e Jashtme, Gent Cakaj foli për rolin e Shqipërisë në NATO dhe për rëndësinë e shmangies së rrezikut rus në rajon.

Por Cakaj ju shmang një përgjigjeje direkte se sa ky rrezik është i pranishëm në Shqipëri.

Me Zotin Cakaj bisedoi Klementina Cenkollari, e cila ndoqi Ministerialin e NATO-s në Uashington.