Avokati paraqet raport mjekësor, shtyhet për të 6-n herë seanca ndaj Shullazit

shullazi gjyq 1024x530 600x338

Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda shtyn për të gjashtën herë radhazi seancën gjyqësore ndaj Emiliano Shullazit dhe grupit.

Në seancë nuk ishte prezent i pandehuri Shullazi dhe as avokati i tij Vladimir Meçe, i cili paraqiti një raport shëndetësor.

Ndërsa avokati i caktuar nga gjykata për Gilmando Danin nuk mori përsipër mbrojtjen. Seanca e radhës do të jetë në 23 prill.