Betohen tre deputetë të tjerë, FRPD proteston para Parlamentit

11 PRILL LAJME ORA 10 00 frame 19514 1100x620

Ndërkohë që ka filluar seanca parlamentare, dhe tre deputetë të rinj janë betuar duke formalizuar angazhimin e tyre, një protestë po zhvillohet përpara godinës së Parlamentit.

Janë të rinjtë e FRPD-së që kanë organizuar protestën, sigurisht në numër më modest se protestat e mëparshme, por me një pjesë simbolike më të theksuar, ku spikat një tezgë ku bëhen oferta për mandate.  

Një nga pjesëmarrësit në protestë

Ndërkohë janë betuar tre deputet e rinj nga listat e PD-së: Korab Lita, Arlind Çarçani dhe Halil Jakimi.