“Dua të bëhem si Rita”, intervista në shqip e Dua Lipës

Lipa Ora 1100x620

Pesë vite më parë Dua Lipa ëndërronte të kishte një karrierë si Rita Ora, asokohe shqiptarja që po pushtonte majat e klasifikimeve botërore. Ishte gjithnjë në krye dhe ngjitej në skenat që për Dua Lipën ishin jo vetëm ëndrra. Këtë intervistë, Dua Lipa e ka dhënë gjatë verës së vitit 2013 për KTV, por tani kjo pjesë e intervistës po bën xhiron e botës.

Por ndërsa, mediat në botë po krahasojnë dy yjet e muzikës dhe sukseset e tyre të njëpasnjëshme, për shqiptarët që komentojnë në rrjetet sociale dhe portalet, të dyja bashkatdhetarët mbeten modele që duhen ndjekur.