Sherr para Ajax-Juve, gola dhe Messi në gjak, mesjava e Champions në foto – A2

Sherr para Ajax-Juve, gola dhe Messi në gjak, mesjava e Champions në foto

Fotot më të mira të ndeshjeve të para çerekfinale të Champions League.