Berisha: Rama u struk, pushteti është i qytetarëve

13 PRILL PROTESTA DENISA LAJME 2 frame 51808 1100x620

Edhe Sali Berisha vijon të qëndrojë në protestën pranë Parlamentit, nga ku u shpreh se populli bëri që Rama t’ia mbathë.

“Protesta e opozitës e bëri kryebandën shtetërore te struket, e bëri kryeministrin t’ia mbathë. Besoj se pushteti është i këtyre qytetarëve”, tha Berisha.

Në anën tjetër, sekretari i përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazmend Bardhi ka reaguar ndaj Kryeministrit Rama, i cili shkroi në Twitter: “Solidaritet me çdo punonjës policie që në ditë si kjo, duhet të përballet me ekseset fizike të një politike të dëshpëruar, pa kokë, pa drejtim, pa të nesërme! Keqardhje për policët e plagosur nga goditjet qorre të dy partive të verbuara, që marshojnë në rrugën e vetëshkatërrimit”.

Bardhi tha se Rama është i lirë të inskenojë çdo situatë, por të plagosurit sipas tij në këtë protestë janë qytetarët dhe jo policia.

“Komenti i zotit Rama, nuk ka asnjë saje me policisë të lënduar. Ata janë të lirë të inskenojnë çdo situatë, por janë qytetarët ata që janë të lënduar. Policët janë vëllezërit tanë, nëse nuk do ishin në punë do të ishin në protestë. Në protestë do të qëndrojmë deri sa të vendosin qytetarët”, tha Gazmend Bardhi.