Klevis Balliu: Revolta kombëtare nuk ndalet

denisaaaaa 1100x620

Ish-deputeti i PD, ka folur nga zona para parlamentit, aty ku është zhvendosur protesta e opozitës, se kjo është një revoltë kombëtare.

“Kujt do t’i marrim leje në, policia ka rënë. Kjo është revolt popullore, qytetare dhe nuk ndalon më. Vendi është në dorën e qytetarëve. Kjo është një revoltë mbarë kombëtare. Kemi vetëm të pafajshëm nëpër burgje, kurse ata që kanë vjedhur nuk janë askund. Shqiptarët e marrin në dorë fatin e këtij vendi”, u shpreh Klevis Balliu.