Protestuesit i vënë flakën makinës së polices

Një makinë ka marrë flakë në rrugën “George W. Bush”, të cilës dyshohet se i është vënë zjarri me shishet me molotov që kishin disa prej protestuesve.

Makina u dogj për disa minuta, ndërkohë që protestuesit u larguan prej aty nga frika e ndonjë shpërthimi. Ata i kanë vënë flakën pasi mendonin se i përkiste policisë dhe në fakt kështu ka rezultuar. Automjeti ka qenë i parkuar që para fillimit të protestës dhe i përkiste një punoinjëse të policisë të Komisariatit nr. 1