Ndërtesat e çuditshme “pushtojnë” Instagramin

Shumica e llogarive në Instagram janë të mbushura me ndërtesa ku nuk mungon luksi, por belgu Hannes Coudenys preferon të bëjë publike anën e kundërt.

Ai ka hapur një llogari në këtë rrjet social dhe publikon aty ndërtesat më të çuditshme nga atdheu i tij.

Më shumë se 1400 foto ndërtesash të çuditshme kanë bërë që profili i tij të ndiqet nga më shumë se 55 mijë persona.