“Notre Drame”, tragjedia e Notre Dame në faqet e para të shtypit botëror

Tragjedia në Paris, ku katedralja e Notre Dame po digjet që nga pasditja e sotme, është padyshim kryefjala e shtypit botëror në ditët e sotme, por padyshim edhe në ditët në vijim.

Ndër të tjerat, veçohet titulli i gazetës franceze Liberation, që ben një lojë të hidhur fjalës midis emrit të Notre Dame dhe dramës që po përjeton populli francez, duke titulluar “Notre Drame” (Drama Jonë).