Pas pezullimit të Konit, Shahini cakton rektorin e përkohshëm

14711181 1254932914529311 2511420965004075013 o 1100x620

Pas pezullimit të Mynyr Konit nga posti i rektorit të Universitetit të Tiranës, ministrja e Arsimit, Besa Shahini, ka emëruar Bernard Dostin përkohësisht në këtë detyrë.

Dosti, aktualisht zëvendësrektor në Universitetin e Tiranës, do të mbajë këtë pozicion deri në përfundim të çështjes dhe dhënies së vendimit të formës së prerë.

Urdhri i ministres së Arsimit, Besa Shahini, 12 prill 2019

Koni u pezullua nga Shahini më 12 prill, për shkak “të shkeljeve të rënda të ligjit gjatë ushtrimit të detyrës”, ndërsa ka kërkuar edhe shkarkimin e tij nga Presidenti Ilir Meta.

  • LAJMI I FUNDIT | Ministria e Shëndetësisë raporton 14 raste të reja me koronavirus
  • LAJMI I FUNDIT | Ministria e Shëndetësisë: Shumica e rasteve të reja janë simptomatikë
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: Rastet e reja në Tiranë, Shkodër, Krujë dhe Durrës
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: Numri total i të prekurve me koronavirus ka arritur 1246